Početna Vijesti Aktivnosti udruga Braniteljske udruge U Voloderu održano natjecanje u kuhanju gulaša - 'Voloderski kotlić' i malonogometni turnir - 'Ulica protiv ulice'

Najave
U Voloderu održano natjecanje u kuhanju gulaša - 'Voloderski kotlić' i malonogometni turnir - 'Ulica protiv ulice'
Ponedjeljak, 28 Kolovoz 2017 11:50

voloderski kotlić 8 mU subotu je u Voloderu u organizaciji Udruge Voloderska jesen i suorganizaciji Udruge branitelji Hrvatske SMŽ održano III. natjecanje u kuhanju gulaša pod nazivom 'Voloderski kotlić' i malonogometni turnir pod nazivom 'Ulica protiv ulice', a na kojima su sudjelovale mnogobrojne braniteljske udruge, kao i pojedinci iz cijele županije i šire te mještani mjesta Voloder i okolice.


„Na natjecanju u kuhanju gulaša, koje je održano u centru Volodera, natjecalo se 18 ekipa koje su pokazale svoje vještine u pravljenju gulaša pred mnogobrojnim posjetiteljima. Prema ocjenjivanju žirija 1. mjesto kao i nagradu 'Prvog kotlića' uzela je ekipa Vezmarove ulice, a za koju je gulaš kuhao Š. Jankovečki, 2. mjesto osvojio je Mirko Jakob iz Volodera, dok je 3. mjesto zauzela ekipa Velimira Turine iz Volodera. Na natjecanju u malonogometnom turniru sudjelovalo je šest ulica iz Volodera. Prvo mjesto osvojila je Moslavačka ulica, drugo mjesto Vezmarova ulica, a treće je osvojila Zagrebačka ulica" – poručuju organizatori.

 
 
Btn_srgp

Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.