Početna Vijesti Aktivnosti udruga Braniteljske udruge U Voloderu po prvi put „Prvi kotlić Moslavine 2017“
Greška
  • [sigplus] Critical error: Image folder is expected to be a relative path w.r.t. the image base folder.

Najave
U Voloderu po prvi put „Prvi kotlić Moslavine 2017“
Utorak, 13 Lipanj 2017 11:12

[sigplus] Critical error: Image folder is expected to be a relative path w.r.t. the image base folder.

18. drzavni susreti branitelja 13 mPovodom blagdana Antunova, a u sklopu programa obilježavanja Dana Grada, u Voloderu su 18. godinu zaredom u organizaciji Udruge branitelja Hrvatske Sisačko-moslavačke županije održani Državni susreti branitelja Hrvatske koji su okupili brojne braniteljske udruge iz cijele Hrvatske.

Svi sudionici i natjecatelji su tako sudjelovali u raznim sportskim natjecanjima, održana je biciklijada „Biciklom u prirodu", kao i likovna kolonija, a i po prvi put je održano natjecanje u kuhanju graha pod nazivom „Prvi kotlić Moslavine 2017". Također, posjetitelji, kao i svi sudionici su imali priliku posjetiti bogate turističko-gospodarske i kulturno-zabavne sadržaje od gospodarske izložbe braniteljskih zadruga, starih zanata i OPG-a do nastupa nastupa KUD-a Moslavec Voloder.

{gallery}novosti_2017/06/1303{/gallery}

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.