Početna Vijesti Aktivnosti udruga Braniteljske udruge Uspješna godina iza Veteranskog nogometnog kluba 'Branitelj'

Najave
Uspješna godina iza Veteranskog nogometnog kluba 'Branitelj'
Srijeda, 15 Veljača 2017 13:06

vnk branitelj mVeteranski nogometni klub Branitelj je na skupštini održanoj proteklog tjedna u Voloderu 2016. je godinu ocijenio uspješnom.


Klub je sezonu završio na petom mjestu, a ispunjeni su i planovi vezani za nabavu i popunjvanje športske opreme. „Sudjelovali smo na nekoliko memorijalnih turnira gdje smo ostvarili zavidne rezutate, kao i u uspješnoj organizaciji noćnog turnira 'U srcu Moslavine'. Klub njeguje prijateljske odnose i bogatu suradnju sa nekoliko klubova izvan našeg područja, iz nekoliko županija, i tako promičemo ne samo interese branitelja i šport nego i Grad Popovaču. U polusezoni 2016./2017. držimo četvrtu poziciju sa istim brojem bodova kao i Sokol iz Ludine, dok nam drugi bježi dva boda, a prvopozicionirana Moslavina devet bodova što nam daje odličnu poziciju za još kvalitetniji rezutat u nadolazećoj polusezoni"- napomenuo je Željko Pačarek, dopredsjednik VNK 'Branitelj' koji djeluje punih šest godina okupljajući 30 članova koji se natječu u ligi veterana Nogometnog središta Kutina. Klub, kako je naglasio, uspješno okuplja braniteljsku populaciju i sve ostale koji ih podupiru u radu i ciljevima koji nisu samo športskog karaktera.

vnk branitelj1

„Suradnja sa klubovima u natjecateljskom dijelu je korektna, s nekima i odlična, a također i sa nogometnim središtem Kutina te Zajednicom športskih udruga Grada Popovače kojoj se zahvaljujemo na dosadašnjoj potpori i pomoći kao i sudjelovanju na zajedničkim projektima na području Grada. Zahvala i NK Moslavac što su nam ustupili svoje terene i infrastrukturu gdje smo domaćini već par godina"- rekao je Pačarek te zaključio da članovi snažno podupiru rad svog kluba te jednoglasno donose zajedničkeodluke za boljitak VNK Branitelj te se nadaju njegovoj dugovječnosti.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.