Početna Vijesti

Najave
Dr. Marija Starčević kandidatkinja HSLS-a za gradonačelnicu Popovače
Četvrtak, 20 Travanj 2017 11:49

hsls mHSLS u Popovači izlazi samostalno na lokalne izbore sa svojim kandidatima za gradonačelnicu i njezine zamjenike kao i sa listom za članove Gradskog vijeća.


Dr. Marija Starčević je kandidatkinja za gradonačelnicu, a Nataša Šarčević bacc.admin.publ. i Željko Ovčar ing.zop. su kandidati za dogradonačelnike.
Nositeljica liste za gradsko vijeće je dr.Marija Starčević.
„Srcem i znanjem ulazimo u ove izbore. Pozivamo Vas na prezentaciju našeg programa u narednim danima na štandovima i tematskim tribinama, gdje ćete moći upoznati i naše kandidate. Bit ćemo dostupni za sva pitanja i otvoreni za sve sugestije. Dođite, upoznajte naše kandidate,pitajte, savjetujte"- poručuju iz popovačkog HSLS-a.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.