Početna Ustrojstvo Zamjenici gradonačelnika

Najave
Btn_vrijeme

Zamjenici gradonačelnika Grada Popovače
Četvrtak, 19 Studeni 2009 13:59

gradonacelnik-zamjenici

 

Zamjenica gradonačelnika Grada Popovače Ana Strilić

 

Ana Strilić rođena je 13. studenog 1988. godine u Zagrebu. Živi u Popovači. Osnovnu školu završila je u Popovači, te nakon toga upisala srednju ekonomsku školu u Kutini.
2007. godine, po završetku srednjoškolskog obrazovanja, upisala je preddiplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Uspješno je magistrirala 2012. godine na diplomskom studiju na istoimenom fakultetu, smjer trgovina. Tijekom studiranja, radila je razne administrativne poslove temeljem studentskog ugovora gdje je stekla veliko iskustvo u komunikaciji s ljudima. Aktivno koristi engleski jezik.
Vjernica, rimokatoličke vjeroispovijesti. Aktivna u župi sv. Alojzija Gonzage u Popovači.

 

Zamjenik gradonačelnika Grada Popovače Dragan Šarčević

Dragan Šarčević rođen je u Kutini 1970. godine. Živi u Voloderu. Osnovnu školu završio je u Popovači, a srednju Rudarsko - naftno - geološku u Ivanić - Gradu. Po završetku srednjoškolskog obrazovanja zapošljava se u Ina - Naftaplinu 1989. godine kao rudarsko - naftni stručni radnik. Restruktuiranjem tvrtke 1997. godine prelazi u novu tvrtku, Crosco d.o.o.

Nakon prekvalifikacije 2000. godine, stječe i zvanje vatrogasnog tehničara. Trenutno radi na mjestu Voditelja industrijskog kruga u Gornjoj Gračenici.

Od mjeseca rujna 1991.godine sudjelovao je u Domovinskom ratu kao pripadnik narodne zaštite, a potom dragovoljno prešao na prvu crtu bojišnice kao pripadnik 56. samostalne bojne.
Oženjen je i otac četvero djece. Vjernik, rimokatoličke vjeroispovjesti.

 

 
 
Btn_srgp
Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.