Početna

Najave
U prepunoj dvorani Doma kulture u Popovači izabrana Miss SMŽ-a za 2017. godinu
Ponedjeljak, 15 Svibanj 2017 12:35

miss mU petak je u Popovači održan izbor Miss Sisačko-moslavačke županije za Miss Hrvatske za 2017. godinu na kojem je sudjelovalo 10 djevojaka.

Sabina Čavlović, studentica ekonomije iz Lipovljana izabrana je za novu Miss Sisačko-moslavačke županije, dok je za prvu pratilju izabrana Elizabeta Roc, medicinska sestra iz Popovače, a za drugu pratilju Laura Miketin, učenica iz Petrinje.
Krunu novoizabranoj missici Sabini Čavlović predala je dosadašnja miss SMŽ-a Danijela Bjelac. Nakon što se izaberu najljepše po svim županijama, županijske pobjednice sudjelovat će u završnici izbora za Miss Hrvatske, a direktorica županijskih izbora Iva Loparić Kontek naglašava da sve djevojke čekaju naporne pripreme.
Dvorana Doma kulture bila je puna i tražilo se mjesto više, čime su jako zadovoljni organizatori ovog izbora - Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta, kao i pokrovitelji TZ Popovača i Grad Popovača te sponzori SMŽ, NPB Popovača, OPG Sambolek, Nensi sitotisak, obrt za uljepšavanje AND, cvjećarna M i restoran i vinarija August.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.