Početna

Najave
Održan 27. izvještajni Zbor podružnice HSP-a Popovača
Ponedjeljak, 10 Travanj 2017 13:25

hsp mHrvatska stranka prava Podružnica Popovača održala je proteklog vikenda 27. Izvještajni Zbor.


Predstavljajući kraći osvrt na rad stranke u proteklom razdoblju, okupljenim članovima, predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata i ostalih udruga s ovog područja, predstavnicima gostujućih HSP-ovih podružnica s prostora Županije te gospodarskih subjekata s ovog područja obratio se predsjednik popovačkog HSP-a Josip Mišković.
„Članovi stranke dokazali su svoju sposobnost u dosadašnjem radu ne iznevjerivši povjerenje dobiveno od građana. U ovih 27 godina HSP je, kako na političkom, tako i na svakom drugom društvenom i gospodarskom planu, ostavio neizbrisiv trag na području Grada Popovače. O našoj kvaliteti svjedoče brojni kilometri uređenih prometnica, vodovoda, kanalizacija, pješačkih staza i ostale infrastrukture, uređeni objekti društvene namjene i brojni drugi realizirani projekti kojima je Grad Popovača steknuo epitet za život poželjnog mjesta. S ponosom možemo reći da smo ostvarili najmanje 80 posto svog izbornog programa za ovo mandatno razdoblje"- istaknuo je Mišković te ovom prilikom zahvalio na suradnji i aktivnom angažmanu svojim dogradonačelnicima te svim vijećnicima Gradskog vijeća i ostalim članovima HSP-a. Kako je naglasio, predstojeće lokalne izbore HSP će izaći sa svojim kandidatom za gradonačelnika kao i za Gradsko vijeće. „Do sada povjereni mandati obvezuju nas da nastavimo svoj kontinuitet i rad na stavarnju još kvalitetnijih uvjeta za život u Popovači kako naši mladi ne bi odlazili iz svoje sredine već ovdje gradili svoju budućnost. U tom smislu pružit ćemo ruku suradnje svima onima koji dijele iste ciljeve kao i popovački HSP, a to je bolja budućnost za našu djecu"- naglasio je predsjednik i aktualni gradonačelnik Josip Mišković te izrazio uvjerenje da će HSP i dalje imati važnu ulogu u vođenju Grada Popovače.
Čestitajući članovima popovačkog HSP-a na uspješnom dugogodišnjem radu u ime 27. zboru nazočnih predstavnika ostalih podružnica s područja Sisačko- moslavačke županije, predsjednica HSP-a Glina Marica Šantek istaknula je kako se Popovača uvijek navodi kao izniman primjer budući su rezultati ove Podružnice uvijek najbolji u Županiji. Zbor je pozdravila i predsjednica Udruge roditelja poginulih branitelja Katica Demeter u čijoj su nazočnosti članovi i gosti ovogodišnjeg susreta uoči službenog dijela programa zapalili svijeće kod spomen obilježja poginulim braniteljima ispred Doma kulture te obišli Spomen sobu.

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.