Početna

Najave
U popovačkoj bolnici postavljena Uskršnja pisanica
Ponedjeljak, 10 Travanj 2017 11:44

pisanica 10 mPovodom svjetskog Dana zdravlja, ali i nadolazećih uskrsnih blagdana, u parku Neuropsihijatrijske bolnice 'dr. Ivan Barbot' Popovača, postavljena je Uskršnja pisanica, koja je izrađena kroz aktivnosti u Radnoj terapiji bolnice te oslikana u suradnji s popovačkom udrugom likovnih stvaralaca „Moslavački štrk".

„Pisanica je oslikana tradicionalnim moslavačkim motivima koji nam prikazuju bogatu kulturnu baštinu, prirodne ljepote i ljubav moslavaca prema svom zavičaju. Ova velika uskrsna pisanica, koja širi radost Uskrsa, nastavak je uspješne suradnje popovačke Bolnice s Udrugom likovnih stvaralaca „Moslavački štrk" Popovača" - istaknula je predsjednica udruge Marija Pukec Žigić zahvalivši se na prilici i povjerenju koje im je ukazano.
Ravnateljica NPB 'dr. Ivan Barbot' Popovača Marina Kovač u svom se govoru povodom Svjetskog dana zdravlja osvrnula na ovogodišnju temu „Depresija" istaknuvši zdravlje kao stanje dobrog, psihičkog i društvenog blagostanja. „Naša Bolnica je mjesto gdje pacijentima, koji dolaze iz cijele Hrvatske, želimo pružiti i omogućiti što bolje uvjete boravka. Kroz naše terapijske mogućnosti činimo sve da im boravak bude što ugodniji i korisniji te da jednog dana kući ponesu pozitivna iskustva" – poručila je Kovač.
Svečanost su oplemenili pacijenti Bolnice koji su recitirali svoje stihove, ali i građani te djelatnici bolnice, kao i učenici Medicinske škole Virovitica, koji su bili u posjetu Bolnici.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.