Početna

Najave
Održan GO Hrvatske demokratske zajednice Popovača
Ponedjeljak, 10 Travanj 2017 10:42

hdz go 5 mU Popovači je obilježena 27. obljetnica Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Popovača koja je okupila brojne članove ove stranke, simpatizere, kao i predstavnike društvenog i političkog života te gospodarskih subjekata.

Pozdravljajući sve okupljene predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Popovača Roman Rosavec naglasio je kako se završetak nove Osnovne škole i sportske dvorane očekuje vrlo skoro. „Kako stvari sada stoje sigurni smo da će ta škola uskoro ugledati svjetlo dana i da će prvi učenici krenuti u nju s početkom sljedeće školske godine. Dugo se na nju čekalo, ali nije se od nje odustalo i sigurno je da će to biti jedan od bitnijih i važnijih projekata na području Gradu Popovače koji će zaživjeti. Tu je još niz aktivnosti, drugih, značajnih za ovo naše područje gdje je HDZ, budući da nije bio u mogućnosti aktivno sudjelovati u vođenju ovog Grada kroz izvršnu vlast, maksimalno davao svoj doprinos kroz rad Gradskog vijeća. Još uvijek aktualni vijećnici Gradskog vijeća u ovom sazivu aktivno su sudjelovali i davali konstruktivne prijedloge na svim sjednicama GV-a. Nije bilo niti jedne sjednice da nismo postavljali pitanja i iznosili one probleme koji naše građane tište i pate. Slijedom toga, dobili smo veću važnost i popularnost među našim građanima. Nadalje, siguran sam da će u nadolazećem razdoblju, a znamo da smo u predizbornom razdoblju, Hrvatska demokratska zajednica aktivno sudjelovati u izvršnoj vlasti i u radu Gradskog vijeća. Tada ćemo imati jasnu vertikalu, jasnu poveznicu koja nije već dugo vremena bila, od naše hrvatske predsjednice, vlade, župana i županijske skupštine i aktivnog sudjelovanja nas iz Gradskog odbora u izvršnoj vlasti Grada Popovače" – poručio je Rosavec.
Ovu 27. obljetnicu Gradskom odboru Hrvatske demokratske zajednice Popovača čestitao je i predsjednik županijskog HDZ-a i župan Sisačko-moslavački Ivo Žinić. „Kao Vaš predsjednik želim prije svega zahvaliti i čestitati hrabrim ljudima koji su pod vodstvom našeg prvog predsjednika HDZ-a i naše države, dr. Franjom Tuđmanom, osnovali Hrvatsku demokratsku zajednicu. Zahvaljujem se također, svima onima koji su me podržali prije tri godine na izborima za župana, kao što i zahvaljujem i čestitam Gradu Popovači i našim biračima i simpatizerima s ovog područja koji su dali veliku potporu meni i timu koji sam vodio. Čestitam i na svim onim rezultatima koje smo zajedno postigli na izborima za predsjednicu republike i na zadnjim parlamentarnim izborima. Očekujem da taj zanos prenesemo i na izbore koji će se održati 21. svibnja. Naglasio bih da smo u protekle dvije godine proveli niz značajnih projekata za ove naše krajeve, od vlastitih do onih koje smo preuzeli od prošle vlasti, bez obzira na naslijeđene dugove. Također, neke projekte smo zajednički s Gradom financirali. Tu je nova škola čiji završetak uskoro očekujemo, sadašnja osnovna škola na kojoj su odrađeni određeni zahvati, ali i suradnja na drugim infrastrukturnim projektima, poput asfaltiranja cesta koje se događa ovih dana" – naglasio je Žinić.
Ovu obljetnicu svojim izvedbama uveličala je vokalna skupina "Kutinske dunje".

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.