Početna

Najave
1. poziv za sudjelovanje u projektu „Dizajniraj svoj posao II / Design Your Job II"
Utorak, 04 Travanj 2017 09:51

hzzIz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje obavještavaju o Otvorenom pozivu za sudjelovanje u projektu "Dizajniraj svoj posao II".


„Dizajniraj svoj posao II / Design Your Job II" je projekt financiran u okviru ERASMUS + programa Europske Unije, kojeg provodi 5 partnera i to iz Srbije (Centar za omladinski i društveni razvoj "RES POLIS", Nacionalna služba za zapošljavanje R. Srbije), iz Hrvatske (Koordinacija udruga mladih Sisak; Hrvatski zavod za zapošljavanje) i iz Albanije (Centar za neformalno i cjeloživotno učenje). Cilj projekta je povećati zapošljivost mladih osoba kroz osposobljavanje u području IT vještina koje su potrebne na tržištu rada.
Više o otvorenom pozivu za sudjelovanje u ovom projektu saznajte ovdje.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.