Početna

Najave
Započele pripreme na organizaciji 50. Voloderske jeseni
Petak, 17 Veljača 2017 14:47

50 vj mU Voloderu je održan prvi inicijalni sastanak na temu organizacije ovogodišnje, 50. Voloderske jeseni.


Kako je obrazložio predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Zvonimir Kondres, cilj je u pripremu programa jubilarne manifestacije uključiti sve udruge i pojedince, mještane Volodera i okolice koji su u ovoj aktivnosti bili angažirani svih ranijih godina. „Voloderska jesen, najveća i najstarija manifestacija posvećena berbenim običajima koja predstavlja jedan od najvećih sajmova vina i mošta u Sisačko-moslavačkoj županiji, ove godine slavi svoju 50. obljetnicu i tim povodom nastojat ćemo zajedno učiniti sve što je u našoj mogućnosti kako bismo organizirali što bogatiji i kvalitetniji program"- napomenuo je gradonačelnik Josip Mišković.
Sudionici sastanka ovom su prilikom izrazili niz ideja kako proslavu početka berbe u moslavačkim vinogradima učiniti što atraktivnijom, a složili su se kako bi se obilježavanje ove značajne godišnjice trebalo odvijati uz različite kulturne programe tijekom čitavog tjedna uoči središnjeg, vikend programa manifestacije čiji se termin predlaže 15., 16. i 17. rujna.
Na sastanku je također istaknuto da će se, kao i proteklih nekoliko godina, za organizaciju ugostiteljskih, zabavno- glazbenih i izložbenih sadržaja raspisati Javni poziv budući je to, u smislu poštivanja zakoskih propisa, najprihvatljiviji model.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.