Početna 22. ožujka 2018. Popovača: Tribina o novom Zakonu o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji/ Vinski podrum u 17h

Najave
KVIN organizira Javnu tribinu o novom Zakonu o pravima hrvatskih branitelja
Petak, 09 Ožujak 2018 11:25

Tribina Popovaca2232018 mUdruga branitelja Domovinskog rata INA- Naftaplina KVIN- podružnice Moslavačka Gračenica i Stružec- Popovača- Okoli u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata te Gradom Popovača, organiziraju javnu tribinu na temu 'Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (prava iz mirovinskog osiguranja)' koja će se održati u prostoru Vinskog podruma u Popovači u četvrtak, 22. ožujka s početkom u 17.00 sati.

O navedenoj temi govorit će Siniša Vinković, mag.iur., Mladen Barić i Zoran Bonjaj, dipl.inž.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.